Banner Lekker Leven Pensioen Beeld van achter het stuur, kijkend over de weg met in de achtergrond bergen

Wie zijn wij

Lekker Leven Pensioen is het bedrijf van Frank Sturris.

foto van Frank Sturris

Frank Sturris

‘Inmiddels ben ik alweer meer dan vijfentwintig jaar actief als financieel adviseur, waarvan ik zestien jaar mijn eigen adviesbureau heb. Daarvoor werkte ik negen jaar bij UNIVÉ en ING. Gelukkig vind ik mijn werk nog steeds uitdagend waardoor ik het ook na zoveel jaar nog met plezier doe. Dat plezier zit ‘m voor mij vooral in het contact met mensen. En natuurlijk in het feit dat ik hen van dienst kan zijn.

   

Werknemer en eigen baas

Dankzij mijn ervaring met werken in loondienst en met het zelfstandig ondernemerschap, begrijp ik heel goed hoe het is om werknemer en om eigen baas te zijn. De laatste jaren houd ik mij vooral bezig met risicoanalyse's en verzekeringsoplossingen voor grotere MKB-bedrijven.

Vader, mountainbiken, wandelen en Italië

Ik ben vader van twee prachtige dochters. In mijn vrije tijd werk ik me graag in het zweet op mijn mountainbike. Of ik ga een flink stuk wandelen met onze twee honden. Mijn favoriete vakantieland blijft Italië vanwege het heerlijke eten en de prachtige natuur.’

Foto van Maureen Ruikes

Maureen Ruikes

 

Contact

Lekker Leven Pensioen
Keppelsweg 4
7001 CG Doetinchem
(06) 10 30 1827