Banner Lekker Leven Pensioen Beeld van achter het stuur, kijkend over de weg met in de achtergrond bergen

Diensten DGA

Als DGA heeft u een bijzondere positie binnen uw bedrijf. U bent immers zowel werkgever als werknemer. Door deze bijzondere positie heeft u als DGA veel mogelijkheden. Lekker Leven Pensioen helpt u graag bij het kiezen van de juiste.

Eigen beheer of verzekeren

Lekker Leven Pensioen werkt altijd met vier heldere stappen. Ook voor u als DGA. Allereerst analyseren wij uw huidige pensioensituatie. Op basis van deze analyse stellen wij vast wat voor u de beste optie is: pensioenopbouw in eigen beheer, verzekeren of een combinatie van beiden.

Geen verassingen, wel zekerheid

Wij vinden het belangrijk dat uw nabestaanden goed verzorgd achterblijven mocht u onverhoopt komen te overlijden. Ook berekenen we of u in geval van arbeidsongeschiktheid voldoende inkomen heeft. Daarbij wordt het pensioenadvies dat u van ons krijgt, indien gewenst, afgestemd met uw accountant én met de belastingdienst. Daarmee zorgen we ervoor dat geen enkele betrokken partij voor verrassingen komt te staan.

Pensioenoptimalisatie

Lekker Leven Pensioen mag veel DGA’s van dienst zijn met het opstellen van hun pensioenovereenkomst en het optimaliseren van hun pensioen, bijvoorbeeld door te berekenen hoeveel extra pensioen u op basis van verstreken dienstjaren kunt inkopen. Dat doen we graag.

Contact

Lekker Leven Pensioen
Keppelsweg 4
7001 CG Doetinchem
(06) 281 15 926