Banner Lekker Leven Pensioen Beeld van achter het stuur, kijkend over de weg met in de achtergrond bergen

Diensten DGA

Als DGA heeft u een bijzondere positie binnen uw bedrijf. U bent immers zowel werkgever als werknemer. Door deze bijzondere positie heeft u als DGA veel mogelijkheden. Lekker Leven Pensioen helpt u graag bij het kiezen van de juiste.

##Eigen beheer of verzekeren

Lekker Leven Pensioen werkt altijd met vier heldere stappen. Ook voor u als DGA. Allereerst analyseren wij uw huidige pensioensituatie. Op basis van deze analyse stellen wij vast wat voor u de beste optie is: pensioenopbouw in eigen beheer, verzekeren of een combinatie van beiden.

##Geen verassingen, wel zekerheid

Wij vinden het belangrijk dat uw nabestaanden goed verzorgd achterblijven mocht u onverhoopt komen te overlijden. Ook berekenen we of u in geval van arbeidsongeschiktheid voldoende inkomen heeft. Daarbij wordt het pensioenadvies dat u van ons krijgt, indien gewenst, afgestemd met uw accountant én met de belastingdienst. Daarmee zorgen we ervoor dat geen enkele betrokken partij voor verrassingen komt te staan.

##Pensioenoptimalisatie

Lekker Leven Pensioen mag veel DGA’s van dienst zijn met het opstellen van hun pensioenovereenkomst en het optimaliseren van hun pensioen, bijvoorbeeld door te berekenen hoeveel extra pensioen u op basis van verstreken dienstjaren kunt inkopen. Dat doen we graag.

Contact

Lekker Leven Pensioen
Keppelsweg 4
7001 CG Doetinchem
(06) 10 30 1827